Entendre i resoldre les teves necessitats ens converteix en la teva millor opció

Amb més de tres dècades d’experiència al sector informàtic, Pista Cero SL s’ha consolidat com a referent indiscutible del mercat. Des dels nostres inicis, hem mantingut un compromís infrangible amb la satisfacció del client i l’excel·lència al servei. La nostra llarga trajectòria ens ha permès guanyar-nos la confiança d’empreses i de centres educatius de tot Espanya.

El que ens distingeix és el nostre enfocament a la qualitat i el professionalisme. No som només una empresa de tecnologia, sinó un aliat estratègic pels nostres clients.

El nostre compromís amb la satisfacció del client es reflecteix en el compromís de la direcció i la implicació de tot el personal.

Comptem amb una extensa xarxa de més de 300 associats distribuïts per tot el país, cosa que ens brinda una gran capil·laritat territorial. Aquesta presència ens permet oferir solucions informàtiques completes a nivell nacional. Donem solucions globals des de l´especialització.

Al llarg dels anys, hem evolucionat amb el mercat, passant de ser un referent en la venda i la distribució de maquinari a convertir-nos en un soci estratègic en la digitalització de les empreses. Estem compromesos en ajudar les organitzacions a adaptar-se i prosperar en un entorn cada cop més digital.

A Pista Zero, estem orgullosos de la nostra història i mirem cap al futur amb entusiasme. Si busques un soci de confiança en el món de la tecnologia i la digitalització, som aquí per ajudar-te a impulsar el teu negoci cap a lèxit.

 1. 2004

  2004

  Un any de tràmit, el mercat en general i el canal informàtic en concret han canviat vertiginosament. Hem d'invertir i canviar l'enfocament per continuar sent competitius. Durant aquest any, es canvia el sistema informàtic a SAP R/3, es reformen les botigues de retail, s'inverteix en la professionalització dels llocs directius. En resum, s'inverteixen més de 700.000€ per poder continuar sent el referent.

 2. 2005

  2005

  Les fortes inversions realitzades el 2004 finalitzen, quant a la seva execució i implementació, el juny del 2005, és a partir d'aquest moment quan ens plantegem nous projectes que estaran 100x100 operatius a principis del 2006. En aquest aspecte, s'ha tornat a innovar molt, com ho demostra haver creat un nou concepte de manteniment informàtic per a pimes, o un catàleg de consumibles totalment “trencador”.

 3. 2006

  2006

  Any de consolidació de les inversions i any de l´especialització, el mercat es globalitza, i la via escollida per Pista Cero és l´especialització, s´inicia el concepte Pyming.

 4. 2007

  2007

  El mercat ha canviat molt, la informàtica s'atomitza, els preus mitjans del maquinari baixen en picat, la fortalesa de l'euro i l'intrusisme al sector, provoquen més caiguda de marges i fa trontollar el canal tradicional. Pista Cero, gràcies a la seva experiència ja que ja tenia els deures fets, baixa en facturació, però aconsegueix créixer en benefici, i consolidar la seva aposta per les pimes. S'obren 5 franquícies noves.

 5. 2008

  2008

  La crisi afecta tots els sectors i totes les empreses, però Pista Cero en menor mesura per no dependre del consum i per tenir una estructura molt ajustada i preparada. És l´any de l´aposta per Dell, ens convertim en el primer distribuïdor tradicional de DELL per volum de negoci.

 6. 2009

  2009

  L'any de la crisi, les vendes baixen a tots els sectors i àmbits. A Pista Cero és l'any de les franquícies, l'aposta per un model de reconversió dels professionals del sector comença a donar fruits i ja són 25 el nombre de franquícies associades.

 7. 2010

  2010

  A nivell global la crisi perdura, però per a Pista Cero es converteix en el punt d'inflexió, les vendes es recuperen i la facturació augmenta un 20%, principalment a causa del sector Pimes i educacional. El model de reconversió de franquícies continua donant fruits i s'assoleixen les 60 ensenyes.

 8. 2011

  2011

  L'any de les retallades. Al sector públic es paralitzen les inversions i el consum arriba a mínims històrics. Pista Cero surt airosa gràcies a no dependre les vendes del consum, ja que la seva política de franquícies associades va quallant, s'arriben a 100 empreses. Es redueix una mica la facturació per l'impacte de les retallades en educació i sector públic, però s'augmenta el marge i la rendibilitat.

 9. 2012

  2012

  El més rellevant de l'any és la firma amb Apple com a Distribuïdor Autoritzat. Juntament amb Dell, HP i Microsoft ja tenim els líders del mercat al segment Pimes. Tot i seguir en la fase més virulenta de la crisi, aconseguim augmentar la facturació i assolir els 8M d'euros.

 10. 2013

  2013

  Continuem creixent, poc, però creixent. És l'any de la gran aposta pels Associats, aconseguim la increïble xifra de 200 i ens aboquem a dotar de valor la nostra proposta. Llancem el més nou gestor de compres professionals del sector, la botiga On-line més econòmica i, ho fem mantenint el model més transparent de tot el sector.

 11. 2014

  2014

  Anys de la recuperació. Per fi tornem a créixer notablement! Superem els 9M de facturació millorant marges. L'enfocament Pimes és definitiu i es descarta definitivament el mercat Retail, es fa una gran aposta per serveis cloud propis que generin marges més grans i recurrència. Aquesta línia marcarà el futur de Pista Zero en els propers anys. S'aprofita l'augment de marges per tornar a invertir en infraestructures, ERPs i personal.

 12. 2015

  2015

  El sector informàtic es recupera després d'una reestructuració forta provocada per la crisi dels anys passats. Pista Cero segueix la seva trajectòria positiva i creix per sobre del mercat arribant als 11 milions de facturació i als 250 associats. Al sector empresarial, l'aposta pels serveis cloud es consolida definitivament amb el llançament de serveis de VDI i Centraletes IP.

 13. 2016

  2016

  Un bon any! Complim objectius, superem els 12 Milions de facturació, arribem al 40% del benefici en ingressos recurrents, seguim creixent en Associats i millorem la rendibilitat. És l'any en què tanquem definitivament totes les nostres línies de venda de Retail. La nostra aposta per la Pime no té marxa enrere. Esperem que la tendència positiva es mantingui el 2017, any en què tenim previstes fortes inversions en innovació i infraestructures.

 14. 2017

  2017

  Tot i la incertesa política que s'ha viscut molt intensament el segon trimestre de l'any aconseguim créixer un 7% en vendes i un 10% en rendibilitat, aconseguim la desitjada xifra de 300 Associats, i ens convertim en Majoristes de les solucions d'Acronis i Nod32. Destacar també la creació de la nostra pròpia solució PXE pel Servei Tècnic. En resum, un bon any que confiem es mantingui el 2018.

 15. 2018

  2018

  Vam fer 30 anys i ho vam celebrar com es mereixia: vam anar a Port Aventura amb els nostres Associats. Van ser dos dies inoblidables de feina i lleure que vam culminar mostrant-los la clau per competir contra Amazon i els grans e-tailers. Acabem l'any amb una gran festa amb el personal de Pista Cero i els seus col·laboradors més estrets. A nivell numèric, un gran any. Vam augmentar la facturació un 12% aconseguint els 14.500.000€, vam mantenir més de 300 associats i vam consolidar els nostres serveis cloud amb creixements per sobre del 20%. Un any de creixement que ha provocat inversions en personal i coneixement per poder seguir sent competitius i oferint un alt servei, el 2019, ho afrontem amb calma i amb la intenció de consolidar les grans fites obtingudes el 2018.

 16. 2019

  2019

  Com preveiem, ha estat un any de consolidació, mantenim facturació i avancem a passos de gegant en la nostra aposta pels ingressos recurrents. A nivell de serveis Cloud, ascendim a la divisió d´honor en consolidar les nostres infraestructures amb l´alta disponibilitat. De la mà de Vmware i les seves solucions de VSAN, lluitem amb els millors del mercat mantenint els nostres serveis de proximitat i acompanyament.

 17. 2020

  2020

  Any COVID. Any desconcertant i alhora apassionant pel repte d'afrontar una situació mai abans viscuda. Comencem amb un ERTE del 75% de la plantilla que superem en 45 dies. Després vam pujar al tren de la digitalització, els serveis cloud i el teletreball: el resultat va ser magnífic. Acabem l'any amb un creixement del 16% per assolir els 16.800.000€ de facturació i creixement a totes les línies de negoci. Vam ser uns dels sectors privilegiats dins la gran desgràcia de la pandèmia.

 18. 2021

  2021

  No baixem del tren. Aprofitem totes les oportunitats que la desgràcia del COVID continua plantejant. La digitalització de les empreses no cessa. Creixem a totes les àrees, la facturació arriba als 19.590.000€, el nombre d'associats supera els 350, els nostres serveis Cloud creixen per alzina del 25% i tornem a guanyar diversos concursos públics. Cal destacar que 2021 és l'any en què es crea el Departament de Programació amb la finalitat de refer el nostre portal/comparador i convertir-lo en el millor del mercat.

 19. 2022

  2022

  Any per agafar aire després de dos exercicis molt estressants pel COVID. Baixem una mica la facturació pels reajustaments lògics del mercat de maquinari, però seguim creixent en els serveis Cloud. Presentem el nostre nou portal finançat pel CDTI i iniciem la certificació ISO 27001 i un ambiciós pla de sostenibilitat i igualtat empresarial.

 20. 2023

  2023

  Aconseguim la certificació de l'ENS i de la ISO 27.001, mantenim facturació i millorem en recurrència. Llancem la nostra nova marca WISETIC de servei Cloud per treure'ns l'estigma que som una empresa que només ven maquinari. Fem la 5a evolució del nostre Logo i renovem les nostres WEB corporatives i d'Associats.

Fabricants

Certificats

(*) En procés de certificació

Busques feina?

Tens el que cal per formar part del nostre equip? Volem conèixer les teves habilitats i aptituds!